Telefon Mobil Samsung Galaxy Young S6312 Dual SIM White.

Rate this post

imagine Telefon Mobil Samsung Galaxy Young S6312 Dual SIM White. sams6312wht_resigilatAcest produs este resigilat

Este o bucurie să fii tânăr!

Atât de inteligent, atât de avansat! Samsung GALAXY Young funcţionează minunat şi vă aduce cea mai avansată experienţă mobilă. Păstrând aspectul compact şi elegant, telefonul mobil este dotat, totodată, cu cea mai recentă tehnologie, cele mai avansate funcţii şi control inovator. Susţinut de conectivitatea rapidă şi conţinutul bogat, pentru ca dvs. să vă bucuraţi mereu de divertisment, acest telefon mobil vă oferă tot ceea ce vă doriţi!

Compact, dar puternic

Deşi are dimensiuni mici, telefonul este dotat la maximum cu funcţii avansate şi o performanţă puternică! Fiind suficient de compact pentru a încăpea confortabil în mână, telefonul este echipat cu un afişaj integral tactil de 3,27 inchi, pentru ca dvs. să vă bucuraţi de toate funcţiile avansate. Datorită procesorului de 1 GHz, totul funcţionează mai rapid, indiferent dacă accesaţi fotografii, muzică, videoclipuri şi multe altele!

Platformă Android 4.1 (Jelly Bean)

Platforma Android 4.1 (Jelly Bean) face ca totul să se desfăşoare rapid, fluid şi cursiv
– Include comenzi uÅŸoare pentru realizarea fotografiilor, notificări din cadrul cărora puteÅ£i acÅ£iona ÅŸi widget-uri personalizabile.

Modul uÅŸor

Modul uşor vă ajută să accesaţi cu uşurinţă funcţii esenţiale, precum contactele şi aplicaţiile preferate, formarea numerelor etc. de pe ecranul de pornire.

Interfaţă prin mişcare

Interfaţa intuitivă şi inovatoare prin mişcare înţelege mişcările simple, pentru comoditatea activităţilor pe telefonul mobil.

Conţinut şi servicii bogate

Game Hub Lite oferă un acces uşor la jocuri premium care pun în valoare tehnologia de ultimă oră de la Samsung. ChatON conectează toate telefoanele mobile printr-un singur program de mesagerie pentru conversaţiile text cu prietenii, precum şi pentru transferul de videoclipuri, imagini şi voce.

Dropbox ÅŸi S Cloud

Serviciul Dropbox vă permite să accesaţi fişierele importante de oriunde, oferindu-vă uşurinţă la încărcare, editare şi partajare.

Cloud v0.5 sincronizează contactele, marcajele, setările, mesajele SMS şi multe altele pentru toate dispozitivele, stocând şi realizând copii de rezervă pentru toate acestea în cloud, pentru a putea fi accesate de oriunde de pe web.

DUAL SIM

Dublaţi totul cu Dual SIM! Bucuraţi-vă de o comoditate dublă, de economii duble şi de o acoperire dublă, fără nicio grijă! Nu mai trebuie să reporniţi telefonul când comutaţi cartelele SIM. Puteţi chiar să navigaţi pe web prin intermediul unui SIM, primind în continuare apeluri telefonice pe celălalt SIM! Schimbarea cartelelor SIM nu mai reprezintă o problemă! Păstraţi-vă flexibilitatea cu Samsung!

Cumpara Telefon Mobil Samsung Galaxy Young S6312 Dual SIM White. ieftin

Caracteristici tehnice Telefon Mobil Samsung Galaxy Young S6312 Dual SIM White. sams6312wht_resigilat
General Dual Sim: Da
Retea (MHz): GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 – GT-S6312 (SIM 1 & SIM 2)
HSDPA 900 / 2100
GPS: GPS
Altele: Stereo FM radio with RDS, FM recording
A-GPS support
Culoare: Alb
Smartphone: Da
Dimensiuni Dimensiuni (W x D x H mm): 109.4 x 58.6 x 12.5 mm
Greutate (g): 112 g
Display Dimensiune Display (inches): 3.27
Rezolutie (pixeli): 320 x 480 pixels, 3.27 inches (~176 ppi pixel density)
Culori: 256K colors
Tip display: Touchscreen Capacitiv
Tehnologie display: TFT
Conectivitate Tehnologie 3G: HSDPA, 7.2 Mbps; HSUPA, 5.76 Mbps
WLAN: Wi-Fi 802.11 b/g/n, Wi-Fi hotspot, Wi-Fi Direct
GPRS: Da
EDGE: Da
3G: Cu 3G
Tehnologie wireless: Wi Fi
Bluetooth: v3.0 with A2DP
Porturi: 3.5mm jack
microUSB v2.0
Memorie Memorie agenda: Da
Memorie apeluri: Da
Slot memorie: microSD, up to 64 GB
Memorie: 4 GB
Memorie RAM: 768 MB RAM
Procesor Numar nuclee procesor: Single Core
CPU: 1 GHz Cortex-A5
Functii Sistem de operare: Android OS
Versiune sistem de operare: v4.1.2 (Jelly Bean)
Camera: 3.15 MP
Functii: 2048×1536 pixels
Geo-tagging
VGA@24fps
Senzor: Accelerometer, proximity, compass
Baterie Tip baterie: Li-Ion 1300 mAh battery
Durata convorbire (ore): (2G) / Up to 6 h 40 min (3G)
Durata in regim de asteptare (ore): (2G) / Up to 250 h (3G)

Nota: Fotografia produsului Telefon Mobil Samsung Galaxy Young S6312 Dual SIM White. are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Telefon Mobil Samsung Galaxy Young S6312 Dual SIM White

Rate this post

imagine Telefon Mobil Samsung Galaxy Young S6312 Dual SIM White s6312 whiteEste o bucurie să fii tânăr!

Atât de inteligent, atât de avansat! Samsung GALAXY Young funcÅ£ionează minunat ÅŸi vă aduce cea mai avansată experienţă mobilă. Păstrând aspectul compact ÅŸi elegant, telefonul mobil este dotat, totodată, cu cea mai recentă tehnologie, cele mai avansate funcÅ£ii ÅŸi control inovator. SusÅ£inut de conectivitatea rapidă ÅŸi conÅ£inutul bogat, pentru ca dvs. să vă bucuraÅ£i mereu de divertisment, acest telefon mobil vă oferă tot ceea ce vă doriÅ£i!

Compact, dar puternic

DeÅŸi are dimensiuni mici, telefonul este dotat la maximum cu funcÅ£ii avansate ÅŸi o performanţă puternică! Fiind suficient de compact pentru a încăpea confortabil în mână, telefonul este echipat cu un afiÅŸaj integral tactil de 3,27 inchi, pentru ca dvs. să vă bucuraÅ£i de toate funcÅ£iile avansate. Datorită procesorului de 1 GHz, totul funcÅ£ionează mai rapid, indiferent dacă accesaÅ£i fotografii, muzică, videoclipuri ÅŸi multe altele!

Platformă Android 4.1 (Jelly Bean)

Platforma Android 4.1 (Jelly Bean) face ca totul să se desfăşoare rapid, fluid şi cursiv
– Include comenzi uÅŸoare pentru realizarea fotografiilor, notificări din cadrul cărora puteÅ£i acÅ£iona ÅŸi widget-uri personalizabile.

Modul uÅŸor

Modul uşor vă ajută să accesaţi cu uşurinţă funcţii esenţiale, precum contactele şi aplicaţiile preferate, formarea numerelor etc. de pe ecranul de pornire.

Interfaţă prin mişcare

InterfaÅ£a intuitivă ÅŸi inovatoare prin miÅŸcare înÅ£elege miÅŸcările simple, pentru comoditatea activităţilor pe telefonul mobil.

Conţinut şi servicii bogate

Game Hub Lite oferă un acces uÅŸor la jocuri premium care pun în valoare tehnologia de ultimă oră de la Samsung. ChatON conectează toate telefoanele mobile printr-un singur program de mesagerie pentru conversaÅ£iile text cu prietenii, precum ÅŸi pentru transferul de videoclipuri, imagini ÅŸi voce.

Dropbox ÅŸi S Cloud

Serviciul Dropbox vă permite să accesaÅ£i fiÅŸierele importante de oriunde, oferindu-vă uÅŸurinţă la încărcare, editare ÅŸi partajare.

Cloud v0.5 sincronizează contactele, marcajele, setările, mesajele SMS ÅŸi multe altele pentru toate dispozitivele, stocând ÅŸi realizând copii de rezervă pentru toate acestea în cloud, pentru a putea fi accesate de oriunde de pe web.

DUAL SIM

DublaÅ£i totul cu Dual SIM! BucuraÅ£i-vă de o comoditate dublă, de economii duble ÅŸi de o acoperire dublă, fără nicio grijă! Nu mai trebuie să reporniÅ£i telefonul când comutaÅ£i cartelele SIM. PuteÅ£i chiar să navigaÅ£i pe web prin intermediul unui SIM, primind în continuare apeluri telefonice pe celălalt SIM! Schimbarea cartelelor SIM nu mai reprezintă o problemă! PăstraÅ£i-vă flexibilitatea cu Samsung!

(more…)

5 thoughts on “Telefon Mobil Samsung Galaxy Young S6312 Dual SIM White

  1. Telefonul este super ok sunt incantata de culoare care m-a cucerit din prima ca sa-l cumpar, face de toate pentru bani care iam dat. Multumesc cel.ro

  2. Dual-sim frumos, ieftin, bun.
    [b]vesnica problema la telefoanele SAM. nu au casti in pachet (iar separat au un pret cam mare).[/b]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *