Telefon Mobil Samsung Galaxy S4 Mini I9192 Dual SIM Black.

Rate this post

imagine Telefon Mobil Samsung Galaxy S4 Mini I9192 Dual SIM Black. 73675_resigilatAcest produs este resigilat

Vă prezentăm un telefon frumos şi puternic, GALAXY S4 Mini. Acesta împărtăşeşte esenţa şi filozofia gamei GALAXY S4, ca parte din viaţa ta. Designul atractiv, de dimensiuni mici, vă permite să îl luaţi cu dvs. în orice ocazie, fără nicio dificultate. Funcţiile versatile oferă, de asemenea, comoditate îmbinată cu o performanţă extraordinară, care va îmbogăţi experiență dvs. Fiind o combinaţie perfectă între designul compact şi performanţa puternică, GALAXY S4 Mini vă îndeamnă să vă alăturaţi distracţiei fără nicio ezitare 

Un design compact care vi se potriveÅŸte perfectUn design mai elegant şi mai compact a fost integrat în gama premium Samsung GALAXY S4. Designul subţire, atrăgător, al telefonului GALAXY S4 Mini înseamnă că îl puteţi lua cu dvs. oriunde şi oricând. Liniile de design remarcabile, cu un afişaj qHD sAMOLED de 4,3 inchi, mare şi cu culori intense, îi conferă un aspect extraordinar, fără a compromite performanţa. Designul artistic, compact, oferă confort suplimentar şi încape perfect într-o singură mână.

Posibilităţi nelimitate susţinute de o performanţă superioară.GALAXY S4 Mini este gata să vă ajute pe deplin în orice situaţie. Performanţa hardware extraordinară vă permite să efectuaţi mai multe activităţi uşor şi rapid. Procesorul actualizat, memoriile suficient de mari, sistemul de cameră integrată cu rezoluţie înaltă, precum şi diversele opţiuni de conectare vă oferă încredere pentru a înfrunta provocările continue care transformă rutina cotidiană în momente speciale.

*Spaţiul de memorie pentru utilizator poate fi mai mic decât spaţiul total de memorie din cauza fişierelor de sistem. Memoria pentru utilizator poate varia în funcţie de regiune, operator şi limbile acceptate şi se poate modifica după o actualizare de software.

S Travel: Mai multă distracţie cu o asistenţă mai inteligentăAplicaţia S Travel vă oferă un ghid turistic inteligent care încape într-un buzunar. Puteţi primi recomandări de călătorie şi ghiduri turistice pentru următoarea destinaţie, inclusiv informaţii geografice, atracţii locale, restaurante populare şi puncte de interes. Aplicaţiile native integrate oferă diverse funcţii inteligente şi servicii la o calitate superioară. Îmbogăţiţi-vă viaţa cu un asistent personal indiferent unde mergeţi.

Group Play: Împărtăşiţi bucuria cu prieteniiChiar dacă nu aveţi o conexiune Wi-Fi sau de reţea, puteţi avea acces la ceilalţi pentru a împărtăşi cu ei toate bucuriile. Group Play creează un grup de telefoane din gama Samsung GALAXY şi oferă diverse opţiuni de transfer, inclusiv acelea de a face parte dintr-un sistem de difuzoare, de a crea un colaj fotografic şi de a juca un joc cu ceilalţi, precum şi multe altele.

S Health (※ poate fi descărcată de pe Samsung Apps) Faceţi mai mult pentru sănătatea dvs.S Aplicaţia Health vă monitorizează starea sănătăţii şi vă ajută să fiţi în formă. Puteţi descărca aplicaţia de pe Samsung Apps pentru a vă verifica starea sănătăţii. Vă puteţi verifica echilibrul caloric cu ajutorul funcţiei de urmărire a alimentelor sau vă puteţi monitoriza exerciţiile fizice cu funcţia opţională S-Band. S Health acţionează ca un instructor personal şi vă oferă informaţii utile care permit menţinerea stării de sănătate

※ Funcţia Comfort Zone nu este acceptată Funcţia Walking mate poate fi acceptată împreună cu S-band

HomeSync şi Samsung Link: Sincronizaţi imediat, transferaţi cu uşurinţăCu HomeSync, tot conţinutul dvs. poate fi colectat într-un spaţiu de stocare mare şi poate fi transferat fără a vă face probleme legate de spaţiu, securitate şi pierderea datelor, chiar şi de la distanţă. Samsung Link creează o conexiune directă între dispozitivele Samsung. Puteţi transfera tot conţinutul către prieteni şi familie prin intermediul diverselor dispozitive Samsung, fără nicio dificultate.

Cumpara Telefon Mobil Samsung Galaxy S4 Mini I9192 Dual SIM Black. ieftin

Caracteristici tehnice Telefon Mobil Samsung Galaxy S4 Mini I9192 Dual SIM Black. 73675_resigilat
Baterie Tip baterie: Li-Ion 3200 mAh battery
General Dual Sim: Da
Retea (MHz): GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 – GT-I9192 (SIM 1 & SIM 2)
HSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100
GPS: GPS
Altele: Stereo FM radio with RDS
A-GPS support and GLONASS
Smartphone: Da
Culoare: Negru
Dimensiuni Dimensiuni (W x D x H mm): 124.6 x 61.3 x 8.9 mm
Greutate (g): 107 g
Display Dimensiune Display (inches): 4.3
Rezolutie (pixeli): 540 x 960 pixels (~256 ppi pixel density)
Culori: 16M colors
Tip display: Touchscreen Capacitiv
Tehnologie display: Super AMOLED
Conectivitate Tehnologie 3G: HSDPA, 42 Mbps; HSUPA, 5.76 Mbps; LTE, Cat3, 50 Mbps UL, 100 Mbps DL
WLAN: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, dual-band, DLNA, Wi-Fi Direct, Wi-Fi hotspot
GPRS: Da
EDGE: Da
3G: Cu 3G
4G: Fara 4G
Tehnologie wireless: Wi Fi
Bluetooth: v4.0 with A2DP, LE, EDR
NFC: Fara NFC
Porturi: microUSB v2.0
3.5mm jack
Memorie Memorie agenda: Da
Memorie apeluri: Da
Slot memorie: microSD, up to 64 GB
Memorie: 8 GB (5 GB user available)
Memorie RAM: 1.5 GB RAM
Procesor Numar nuclee procesor: Dual Core
Chipset: Qualcomm MSM8930 Snapdragon 400
CPU: 1.7 GHz Krait
GPU: Adreno 305
Functii Sistem de operare: Android OS
Versiune sistem de operare: v4.2.2 (Jelly Bean)
Camera: 8 MP
Functii: 3264 x 2448 pixels, autofocus, LED flash
Geo-tagging, touch focus, face detection, HDR, panorama
1080p@30fps
Senzor: Accelerometer, gyro, proximity, compass
Baterie Tip baterie: Li-Ion 1900 mAh battery

Nota: Fotografia produsului Telefon Mobil Samsung Galaxy S4 Mini I9192 Dual SIM Black. are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Telefon Mobil Samsung Galaxy S4 Mini I9192 Dual SIM Black

Rate this post

imagine Telefon Mobil Samsung Galaxy S4 Mini I9192 Dual SIM Black 73675Vă prezentăm un telefon frumos ÅŸi puternic, GALAXY S4 Mini. Acesta împărtăşeÅŸte esenÅ£a ÅŸi filozofia gamei GALAXY S4, ca parte din viaÅ£a ta. Designul atractiv, de dimensiuni mici, vă permite să îl luaÅ£i cu dvs. în orice ocazie, fără nicio dificultate. FuncÅ£iile versatile oferă, de asemenea, comoditate îmbinată cu o performanţă extraordinară, care va îmbogăţi experiență dvs. Fiind o combinaÅ£ie perfectă între designul compact ÅŸi performanÅ£a puternică, GALAXY S4 Mini vă îndeamnă să vă alăturaÅ£i distracÅ£iei fără nicio ezitare 

Un design compact care vi se potriveÅŸte perfectUn design mai elegant ÅŸi mai compact a fost integrat în gama premium Samsung GALAXY S4. Designul subÅ£ire, atrăgător, al telefonului GALAXY S4 Mini înseamnă că îl puteÅ£i lua cu dvs. oriunde ÅŸi oricând. Liniile de design remarcabile, cu un afiÅŸaj qHD sAMOLED de 4,3 inchi, mare ÅŸi cu culori intense, îi conferă un aspect extraordinar, fără a compromite performanÅ£a. Designul artistic, compact, oferă confort suplimentar ÅŸi încape perfect într-o singură mână.

Posibilităţi nelimitate susţinute de o performanţă superioară.GALAXY S4 Mini este gata să vă ajute pe deplin în orice situaÅ£ie. PerformanÅ£a hardware extraordinară vă permite să efectuaÅ£i mai multe activităţi uÅŸor ÅŸi rapid. Procesorul actualizat, memoriile suficient de mari, sistemul de cameră integrată cu rezoluÅ£ie înaltă, precum ÅŸi diversele opÅ£iuni de conectare vă oferă încredere pentru a înfrunta provocările continue care transformă rutina cotidiană în momente speciale.

*SpaÅ£iul de memorie pentru utilizator poate fi mai mic decât spaÅ£iul total de memorie din cauza fiÅŸierelor de sistem. Memoria pentru utilizator poate varia în funcÅ£ie de regiune, operator ÅŸi limbile acceptate ÅŸi se poate modifica după o actualizare de software.

S Travel: Mai multă distracţie cu o asistenţă mai inteligentăAplicaÅ£ia S Travel vă oferă un ghid turistic inteligent care încape într-un buzunar. PuteÅ£i primi recomandări de călătorie ÅŸi ghiduri turistice pentru următoarea destinaÅ£ie, inclusiv informaÅ£ii geografice, atracÅ£ii locale, restaurante populare ÅŸi puncte de interes. AplicaÅ£iile native integrate oferă diverse funcÅ£ii inteligente ÅŸi servicii la o calitate superioară. ÎmbogăţiÅ£i-vă viaÅ£a cu un asistent personal indiferent unde mergeÅ£i.

Group Play: ÎmpărtăşiÅ£i bucuria cu prieteniiChiar dacă nu aveÅ£i o conexiune Wi-Fi sau de reÅ£ea, puteÅ£i avea acces la ceilalÅ£i pentru a împărtăşi cu ei toate bucuriile. Group Play creează un grup de telefoane din gama Samsung GALAXY ÅŸi oferă diverse opÅ£iuni de transfer, inclusiv acelea de a face parte dintr-un sistem de difuzoare, de a crea un colaj fotografic ÅŸi de a juca un joc cu ceilalÅ£i, precum ÅŸi multe altele.

S Health (※ poate fi descărcată de pe Samsung Apps) Faceţi mai mult pentru sănătatea dvs.S AplicaÅ£ia Health vă monitorizează starea sănătăţii ÅŸi vă ajută să fiÅ£i în formă. PuteÅ£i descărca aplicaÅ£ia de pe Samsung Apps pentru a vă verifica starea sănătăţii. Vă puteÅ£i verifica echilibrul caloric cu ajutorul funcÅ£iei de urmărire a alimentelor sau vă puteÅ£i monitoriza exerciÅ£iile fizice cu funcÅ£ia opÅ£ională S-Band. S Health acÅ£ionează ca un instructor personal ÅŸi vă oferă informaÅ£ii utile care permit menÅ£inerea stării de sănătate

※ FuncÅ£ia Comfort Zone nu este acceptată FuncÅ£ia Walking mate poate fi acceptată împreună cu S-band

HomeSync şi Samsung Link: Sincronizaţi imediat, transferaţi cu uşurinţăCu HomeSync, tot conÅ£inutul dvs. poate fi colectat într-un spaÅ£iu de stocare mare ÅŸi poate fi transferat fără a vă face probleme legate de spaÅ£iu, securitate ÅŸi pierderea datelor, chiar ÅŸi de la distanţă. Samsung Link creează o conexiune directă între dispozitivele Samsung. PuteÅ£i transfera tot conÅ£inutul către prieteni ÅŸi familie prin intermediul diverselor dispozitive Samsung, fără nicio dificultate.

(more…)

5 thoughts on “Telefon Mobil Samsung Galaxy S4 Mini I9192 Dual SIM Black

 1. Buna ziua,
  Am inteles ca acest telefon este dual sim stand by.(in timp ce pe sim 1 exita un apel voce in desfasurare, sim 2 este deconectat, si invers)
  Intrebare: In stand by daca pe sim 2 sunt active datele (notificari e-mail..etc), pe sim 1 se pot primi apeluri voce?

  Multumesc,

 2. Cu datele active pe sim-ul 2,nu poti fi sunat pe sim 1,eventual vine doar sms si in plus pt a avea viteza full la date,trebuie sa dezactivezi sim-ul 1.

 3. Detin acest telefon de 9 luni, este ok…face ce zice ca fac iar referitor la interpretarile cu apelurile si datele dati-mi voie sa crarific.
  Datele functioneaza doar pe simul 1, are optiunea de redirectare apel de pe un sim pe celalat, adica daca vorbesti pe simul 1 si cineva te suna pe simul 2 iti face redirectare in timpul comvorbirii, tu vezi ca ai apel poti sa inchizi sau sa raspunzi si invers adica vb pe sim2 si te suna pe simul 1 face redirectare…doar trebuie activata optiunea.
  Poate sa primesti si apeluri, sms daca folosesti date…doar ca viteza va fi mai mica, tot asa exista o optiune.
  Singurul neajuns este intradevar bateria…daca folosesti destul demult telefonul te tine o zi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *