Telefon Mobil Samsung Galaxy E5 Duos E500H Dual SIM White

imagine 0 Telefon Mobil Samsung Galaxy E5 Duos E500H Dual SIM White same5whi.ds
SAMSUNG GALAXY E5 DUALSIM 16GB 3G ALB E500H

Experienta de vizionare de neegalat
Display-ul HD de 5 inch, optimizeaza afisajul in mod automat, in functie de continutul pe care il vizualizati si mediul in care va aflati. Fie ca urmariti un film intr-o zi insorita, fie ca cititi o carte pe timp de noapte, display-ul adaptiv va ajusta gama de culori, saturatia si claritatea astfel incat sa puteti vedea totul cu o claritate uimitoare.

Fotografii frumoase
Pentru iubitorii de Selfie, Galaxy E5 ofera o gama de functii inteligente pentru realizarea unor fotografii frumoase intr-un mod mai usor. Wide Selfie iti permite sa cuprinzi mai multi prieteni intr-o singura poza. In plus, puteti surprinde o fotografie printr-o simpla comanda vocala sau un gest la mainii.

Design subtire
Galaxy E5 prezinta un corp bine conceput cu o grosime de doar 7.3 mm. Design-ul sau elegant si foarte subtire se potriveste oricarui stil si ofera un aspect simplu, dar elegant.

Utilizare eficienta a energiei
Nu veti mai pierde niciodata apelurile importante din cauza bateriei descarcate. Modul „Ultra Power Saving” reduce substantial consumul de energie a bateriei, oprind functiile inutile si asigurand disponibilitatea telefonului atunci cand aveti nevoie de el. O baterie mai inteligenta pentru un telefon mai inteligent.

Continue reading

Telefon Mobil Microsoft Lumia 535 Dual SIM Green

imagine 0 Telefon Mobil Microsoft Lumia 535 Dual SIM Green tmicr535grn
MICROSOFT LUMIA 535 DUALSIM 8GB 3G VERDE

ÎNTOTDEAUNA, CEA MAI NOUĂ EXPERIENŢĂ WINDOWS PHONE
Lumia 535 Dual SIM îţi este oferit cu cea mai nouă versiune a sistemului de operare Windows Phone. Mulţumită actualizărilor regulate, vei avea în permanenţă cel mai nou software disponibil. Înveţi sau lucrezi? Cu Microsoft Office şi posibilitatea de accesare rapidă a fişierelor prin OneDrive, vizualizarea şi editarea documentelor devin extrem de simple. În plus, beneficiezi de 15 GB de spaţiu de stocare pe OneDrive – poţi utiliza fotografii şi le poţi împărtăşi cu prietenii prin intermediul unui folder privat.

O EXPERIENŢĂ ÎMBUNĂTĂŢITĂ PENTRU PASIONAŢII DE SELFIE-URI
Lasă imaginea să vorbească de la sine. Realizează selfie-uri uimitoare, având toţi prietenii alături, cu ajutorul camerei frontale de 5 MP, cu obiectiv panoramic. Populara aplicaţie Lumia Selfie te va ajuta să accesezi rapid camera frontală, să îmbunătăţeşti selfie-urile cu ajutorul filtrelor şi să împărtăşeşti imaginile cu prietenii prin OneDrive, Instagram, Twitter şi multe altele.

APELARE VIDEO CU SKYPE
Apelurile prin Skype arată excepţional pe noul Lumia 535 Dual SIM. Vrei să transformi un apel obişnuit într-unul de înaltă calitate? Nicio problemă. Este suficient să apeşi butonul pentru apel video Skype. Cu ajutorul obiectivului panoramic, apelurile video prin Skype vor conţine mai multe detalii din peisajul înconjurător, iar în imagine vor încăpea mai mulţi prieteni în acelaşi timp.

TOATE APLICAŢIILE CARE ÎŢI PLAC ŞI DE CARE AI NEVOIE
Ai nevoie de aplicaţii? Suntem alături de tine. Îţi prezentăm Windows Phone Store – biblioteca ta de aplicaţii, cu sute de mii de titluri. De la titluri de top, precum Instagram sau WhatsApp, până la jocuri populare precum Subway Surfers, nu te vei plictisi niciodată alături de telefonul tău Lumia 535 Dual SIM. Poţi vedea cum prind viaţă pe ecran aplicaţiile tale preferate, graţie pictogramelor live din ecranul de start personalizat.

SUPERB. ATÂT LA INTERIOR, CÂT ŞI LA EXTERIOR.
Dotat cu nenumărate caracteristici premium, telefonul Lumia 535 Dual SIM îţi oferă un design vesel şi colorat, lizibilitate ridicată în lumină solară, un ecran generos, de 5″ şi un procesor cu 4 nuclee, pentru o experienţă de utilizare de excepţie. Şi, dacă cei 8 GB incluşi şi cei 15 GB de spaţiu de stocare gratuit pe OneDrive nu îţi sunt suficienţi, poţi adăuga până la 128 GB de spaţiu suplimentar, printr-un card micro SD.

BUNĂ. EU SUNT CORTANA.
Ea este Cortana, cea mai admirată asistentă personală. Ştie să îţi anunţe scorurile meciurilor, să îţi amintească să îi cumperi mamei tale un cadou de ziua ei, să îţi recomande cea mai bună reţetă pentru petrecere… Face faţă la orice. Şi, desigur, tu vei controla lucrurile pe care le cunoaşte Cortana despre tine.

ÎNTOTDEAUNA UŞOR DE GĂSIT, GRAŢIE CARACTERISTICII DUAL SIM
Preia controlul facturii tale şi fii întotdeauna accesibil pentru prieteni şi colegi cu ajutorul caracteristicii Smart Dual SIM. Activaţi apelurile în aşteptare şi redirecţionarea apelurilor între cele două cartele SIM ale smartphone-ului Lumia 535 Dual SIM. Pot exista costuri suplimentare, dependente de operator.

Continue reading

Telefon Mobil Samsung Galaxy S4 Value Edition I9515 Black Edition

imagine 0 Telefon Mobil Samsung Galaxy S4 Value Edition I9515 Black Edition i9515 16gb black edition
SAMSUNG GALAXY S4 VALUE EDITION I9515 BLACK EDITION

Parte din viaţa ta

Pentru o experiență practică, încântătoare, deplină, Samsung GALAXY S4 te ajută să relaÈ›ionezi ÅŸi să imortalizezi momentele speciale petrecute împreună cu cei apropiaÈ›i. Fiecare funcÅ£ie a sa a fost concepută pentru a simplifica activitățile zilnice ale fiecăruia dintre noi. Mai mult decât atât, îÈ›i monitorizează sănătatea ÅŸi starea de bine. Pe scurt, Samsung GALAXY S4 este parte din viaÈ›a ta.

Dual Shot

Două camere, o singură fotografie. Pentru toate momentele în care ai spune "Iată, eram acolo!", foloseÈ™te simultan ambele camere ale telefonului. PoÈ›i alege între variatele moduri de a combina cele două capturi simultane, astfel încât să obÈ›ii imaginea dorită. Astfel, familia È™i prietenii îÈ›i vor împărtăși experienÈ›a, indiferent de distanÈ›ele care vă despart.

Drama Shot

PoÈ›i realiza o secvenţă de fotografii într-o singură sesiune, editate într-un colaj astfel încât să redai acÈ›iunea mai bine decât ar fi putut-o face o singură fotografie. Prin Drama Shot poÈ›i realiza o serie de imagini despre un subiect în miÅŸcare – suprapuse într-o folografie dinamică, astfel încât să poÈ›i urmări toată acÅ£iunea în detaliu.

Group Play – ÎmpărtășeÈ™te distracÈ›ia

Adună-È›i prietenii ÅŸi bucuraÅ£i-vă împreună de muzica de pe telefonul tău. Conectând wireless mai multe telefoane Samsung GALAXY S4 vă puteÈ›i juca ÅŸi puteÈ›i transfera fotografii ÅŸi documente. Dă tonul petrecerii punând laolaltă mai multe telefoane Samsung GALAXY S4, pentru a crea un sistem audio puternic.

Story Album

Samsung GALAXY S4 poate organiza fotografiile în albume, urmărind detaliile unor evenimente sau îÈ›i lasă libertatea să le grupezi în funcÈ›ie de preferinÈ›e. PoÈ›i aplica teme predefinite È™i poÈ›i alege între diverse formate de organizare.

Samsung Hub

Cu Samsung GALAXY S4 poÈ›i "răsfoi" prin toate paginile de conÅ£inut disponibile în fiecare Samsung Hub È™i poÈ›i cumpăra clipuri video, jocuri, muzică, cărÈ›i – toate într-un singur magazin.Ai tot ce cauÈ›i într-un format de magazin elegant È™i uÅŸor de utilizat.
* Accesul la acest serviciu poate diferi în funcÅ£ie de Å£ară

S Translator

Spune sau scrie ceea ce vrei să transmiÈ›i, iar Samsung GALAXY S4 va spune sau va scrie traducerea de care ai nevoie în una dintre cele 8 limbi disponibile. Samsung GALAXY S4 este un însoÅ£itor util pentru călătoriile în străinătate – te ajută să comunici cu localnicii, să descoperi semnificaÈ›ia bucătăriei locale, È™i să explorezi locaÅ£ii ascunse din întreaga lume.
Dicționare disponibile: engleză, germană, franceză, chineză, spaniolă, italiană, japoneză şi coreeană.

* S Translator depinde de conexiunea de date, iar limbile disponibile sunt limitate. Se pot aplica termeni ÅŸi / sau taxe suplimentare. Rezultatele traducerii pot varia în funcÅ£ie de situaÅ£ie.

ChatON

ÎmpărtășeÈ™te informaÈ›ia de pe ecranul telefonului tău cu un prieten, în ciuda distanÈ›ei care vă desparte. De acum prietenii È™i familia pot să se bucure pe deplin de starea ta, prin intermendiul apelului video care foloseÈ™te ambele camere ale telefonului.

Air View

ㆍEconomiseÈ™ti timp previzualizând rapid fără a mai fi nevoie să accesezi tot conÅ£inutul.
ㆍAir View permite realizarea unor acţiuni precum mărirea conţinutului şi a fotografiilor, previzualizarea e-mail-urilor şi apelarea rapidă, toate cu o simplă apropiere a degetului de ecranul telefonului.
ㆍFuncţii acceptate: previzualizarea informaţiilor dintr-un fișier, previzualizarea progresului unui clip video, previzualizarea apelării rapide, mărirea paginilor web.

Air Gesture

Execută o comandă pe telefon prin simpla miÈ™care a mâinii deasupra ecranului, fără a-l atinge.
ㆍ Este suficient să miÈ™ti uÈ™or mâna deasupra ecranului pentru a arunca o privire de ansamblu prin conÈ›inutul parcurs. Acceptă apelurile cu ajutorul funcÅ£iei Air Gesture.
ㆍFuncÅ£ii acceptate: previzualizare, revenire la ecranul anterior, navigare în browser, acceptarea sau respingerea unui apel.

Samsung Smart Pause & Smart Scroll

Conceput pornind de la modelul caracteristicii Smart Stay din Galaxy S3, Smart Scroll din Samsung GALAXY S4 percepe în mod intuitiv privirea ta, derulând în mod automat prin e-mailuri sau site-uri web în momentul în care înclini telefonul de pe o parte pe cealaltă. Dacă priveÈ™ti în altă parte, Smart Pause întrerupe vizionarea în curs, pentru ca tu să nu pierzi nimic din acÈ›iune – È™i reia redarea de unde ai rămas, odată ce revii cu privirea asupra clipului de pe ecran.

Samsung Home Sync

Bucură-te de spațiul tău personal de stocare de date
ㆍSamsung HomeSync este un dispozitiv cloud optim pentru acasă. Având o capacitate de stocare de 1 TB, Samsung HomeSync stochează nenumărate imagini ÅŸi videoclipuri, imediat ce au fost realizate, indiferent unde te afli.
ㆍJocurile de pe Android, filmele, emisiunile TV și orice alt fel de conținut pot fi transmise prin streaming direct pe televizorul din camera ta de zi. Mirror Mouse, funcţia specializată de navigare de pe Samsung GALAXY S4, reprezintă o modalitate mult mai simplă şi mai uşoară de a accesa cu plăcere Samsung HomeSync!

Samsung WatchON

Telecomanda TV perfectă

Cu Samsung GALAXY S4 te poÈ›i conecta la sistemul tău audio-video È™i poÈ›i primi sugestii despre diverse programe, în funcÈ›ie de preferinÅ£e.

S Health

Un ajutor neprețuit pentru ritmul rău de viață

Fii în formă programându-È›i zilnic dieta È™i exerciÈ›iile cu Samsung GALAXY S4. Vei obÈ›ine informaÅ£ii despre starea zonei tale de confort – pe baza temperaturii ÅŸi a umidităţii din mediul în care te desfășori.

AfiÅŸaj adaptat

Ecran cu setări dinamice, adaptat nevoilor tale

Samsung GALAXY S4 oferă experienÅ£a optimă de vizionare pentru clipuri, jocuri, cărÅ£i ÅŸi e-mailuri – permițănd ochilor să-È™i dozeze efortul în funcÈ›ie de modul ales. Telefonul dispune de 7 moduri automate ÅŸi 4 moduri manuale.

Sunet adaptat

Sunetul, aşa cum a fost destinat să se audă

O minunată experiență audio, prin balansul corect ÅŸi volumul optim. Telefonul Samsung GALAXY S4 creÅŸte ÅŸi scade volumul ÅŸi balansează în funcÅ£ie de sursa de sunet ÅŸi de preferinÅ£ele tale.

TrăieÈ™te în lumea posibilităţilor infinite

Design-ul telefonului Samsung GALAXY S4 provoacă limita posibilului.

Ecranul FULL HD Super AMOLED este perfect montat într-o ramă extrem de subÅ£ire, care este încorporată într-o carcasă specială din policarbonat, făcându-l cel mai uÅŸor ÅŸi rafinat telefon din gama GALAXY de până acum.

Continue reading

Telefon Mobil Nokia 215 White

imagine 0 Telefon Mobil Nokia 215 White a00023723
215 Single SIM White

Conectează-te în moduri noi

Apelurile şi mesajele text sunt importante, dar ce-ar fi dacă ai avea acces la mai multe? Telefonul Nokia 215 are Facebook, Messenger, Twitter, Bing Search, MSN Weather şi Opera Mini Browser. Vrei să te conectezi la o cască sau un difuzor Bluetooth? Nicio problemă. Telefonul Nokia 215 acceptă conexiunea audio prin Bluetooth.

Ia internetul cu tine

Viaţa este mai uşoară atunci când ai internet pe telefon. La piaţă sau când ieşi în oraş, foloseşte Nokia 215 pentru a lua legătura cu prietenii sau a afla informaţiile de care ai nevoie. Fă mai multe cu telefonul tău.

Mai multe culori

Telefonul Nokia 215 este disponibil în culorile verde deschis, alb şi negru. Carcasa din policarbonat îşi păstrează culoarea dacă este zgâriată, iar tastele moi din cauciuc sunt uşor de utilizat. Este o plăcere să îl manevrezi.

 

O lanternă încorporată

Este util să ai întotdeauna o lanternă la îndemână. În mijlocul nopţii sau după ce ai stins luminile, este plăcut să ştii că poţi face lumină cu telefonul.

Durabil şi bine făcut

Viaţa incredibil de lungă a bateriei şi durabilitatea impresionantă sunt caracteristici standard. Atunci când ai un Nokia, ai un telefon construit să reziste.

 

Continue reading

Telefon Mobil LG G3 D858 32 GB Dual SIM 4G Black Resigilat

imagine 0 Telefon Mobil LG G3 D858 32 GB Dual SIM 4G Black Resigilat lgd858g332gbbk_resigilat
Acest produs este resigilat.

 

G3 | SIMPLU SI INTELIGENT

G3 | VEDERE 3D

VIZIBILITATE EXTRAORDINARĂ, ECRANUL QUAD HD

Ecranul Quad HD uluitor al LG G3 oferă 538ppi, rezoluție folosită de obicei în albumele de artă. De aceea sunt disponibile culori vibrante și imagini precise la 2.560 x 1.440 pixeli, în așa fel încât nu veți observa niciun pixel. În plus, ecranul fără margini de 13,97 cm vă oferă o experiența ieșită din comun a imaginilor de calitate Quad HD în propria mână.

G3 | CAMERĂ OIS+ AVANSATĂ


 

a) Auto Focus Laser
OIS (Stabilizare Optică de Imagine) nu doar reduce blur-ul și mișcarea, dar laser-ul încorporat măsoară instant distanța până la subiect, oferindu-vă fotografii de o calitate perfectă la 13MP. Totodată puteți face fotografii clare și luminoase și în medii slab iluminate. Cu ajustarea rapidă de focus nu veți rata niciun moment de acum încolo.

b) Blitz Dual LED
Îmbunătățiți-vă fotografiile pe care le faceți în lumină slabă. Cu ajutorul senzorului BSI (Back Side Illuminated), blitz-ul produce mai puțin blur și fotografii mai luminoase chiar și în condiții de iluminare slabă. În același timp, având două lumini de culori diferite, se reproduc tonuri de culoare mai naturale, când se folosește blitz-ul.

*Dual Flash produce mult mai multă lumină și poate adăuga flair în fotografie

c) Fotografiere printr-o simplă atingere
Au fost eliminate icoanele inutile de pe ecran pentru o perspectivă clară. Mai mult, a fost simplificat procesul fotografierii. Focalizează și captează o imagine perfectă printr-o simplă atingere.

d) Cameră Frontală Avansată
Veți avea cele mai bune fotografii, mai clare și mai precise ca oricând, datorită senzorului mare de imagine. Când vă faceți un autoportret, blitz-ul UI încorporat vă oferă fotografii luminoase și vii. Mai mult, este nevoie doar de un gest pentru a activa funcția de autoportret.
 

SMART KEYBOARD

Smart Keyboard-ul LG G3, ușurează tastarea și o face mai rapidă, ajutând totodată la reducerea greșelilor de ortografie.

Personalizare Smart
– Tastatură optimizată conform obiceiurilor
– Dimensiune ajustabilă
Tastare fără greșeli
– Completarea cuvintelor printr-un singur gest
Mișcare rapidă
-Corectare rapidă printr-un singur gest
 

 
 

DIFUZOR DE 1-WATT CU BOOST AMP

Redă sunetele profunde, joase, clare și înalte fără utilizarea unui alt difuzor adițional.

DESIGN METALIC – DAR UȘOR

Corp metalic clasic, foarte ușor, confortabil la purtare.
Semnătura LG de pe spate este foarte rafinată, Design-ul arcuit dă senzația de subtilitate și delicatețe. 

GRAFICĂ UI INTUITIVĂ ȘI ESTETICĂ

Șterge elementele vizuale inutile pentru a îmbunătăți interfața utilizatorului.
Fiecare funcție are culoarea ei, acest lucru facilitează depistarea lor într-o clipită.

SOFTWARE SIMPLIFICAT

Numărul aplicațiilor instalate a fost redus prin combinarea mai multora intr-unul singur.
Adițional, ștergerea aplicațiilor pre-instalate poate fi o metodă de eliberare a spațiului.

“SMART NOTICE”, ÎNAINTE SĂ ÎNTREBAȚI

“Smart Notice” vă sugerează ceea ce aveți nevoie, chiar înainte să vă trebuiască. Previziunile pentru recomandări sunt bazate pe statusul telefonului, comportamentul și locația dumneavoastră.

a) Smart Cleaning –
-“Doriți stergerea celor 9 aplicatii nefolosite timp de două luni??”

b) Reminder bazat pe istoricul apelurilor
– “Aveți un apel pierdut de la Radu la ora 12:30. Doriți să-l sunați înapoi?”

c) Alerta Nivel Baterie
“Nivelul bateriei se afla sub 10%.
Porniti economizorul de baterie?”

* Aceste specificatii sunt optionale in functie de regiune.
 

G3 | KNOCK CODE


Deblocați telefonul definind un șablon tactil compuns din două și până la opt atingeri. Cu peste 80.000 de combinații posibile, aduce distracția la un nou nivel.

INDICATOR QUICKCIRCLE

“Circle Window” afișează șase dintre cele mai folosite aplicații, facilitându-vă accesul la acestea. În plus, lumina ambientă din jurul acestuia etalează gusturile dumneavoastră rafinate.

 

Continue reading

Telefon Mobil HTC Desire 320 Grey

imagine 0 Telefon Mobil HTC Desire 320 Grey desire 320 grey
HTC Desire 320 4GB Single SIM Grey

Experienta fluida
Motorul modelului HTC Desire 320, care ruleaza Android™ 4.4, este un procesor quad-core de 1,3 GHz, capabil sa faca fata unei multitudini de sarcini, de la vizionarea clipurilor video si rularea ultimelor jocuri, pana la utilizarea aplicatiilor tale preferate, oferind de fiecare data o experienta facila si placuta.
Functii din belsug
HTC Desire 320 are functii din belsug pentru un dispozitiv entry-level. Oricare ar fi stilul tau de viata, camera foto de 5MP iti permite sa surprinzi fiecare moment important in timp real, in format video sau foto, afisat pe ecranul de 4,5”. Mai mult, HTC Desire 320 iti permite sa fii creativ si sa realizezi mini-filme cu ajutorul functiei HTC VideoHighlights. Pur si simplu alegi fotografiile si clipurile preferate, selectezi ordinea si melodia favorita pentru a crea in cateva secunde clipuri video impresionante, gata de partajat cu prietenii si familia.
HTC Desire 320 iti aduce si renumita functie HTC BlinkFeed pentru stiri de ultima ora, ideala pentru cei carora le place sa ramana conectati si sa tina pasul in timp real cu cele mai noi stiri si evenimente. Poti urmari dintr-o privire actualizarile personalizate ce ajung direct la tine, imbinand continuturi de pe site-urile tale preferate de stiri si social media, intr-un flux usor de utilizat pe ecranul de pornire. Oriunde ai fi, cu modul Offline Reading poti tine pasul cu cele mai recente articole. Descarci si adaugi articole in lista personalizata de lectura atunci cand esti conectat la Wi-Fi, pentru a le accesa si a te bucura de ele mai tarziu, perfect pentru cei carora le place sa citeasca atunci cand sunt mereu in miscare.

 

Continue reading

Telefon Mobil Microsoft Lumia 535 Black

imagine 0 Telefon Mobil Microsoft Lumia 535 Black mic535blk.ss
Microsoft Lumia 535 Single SIM (Windows 8.1. Phone) – 3G Black

ÎNTOTDEAUNA, CEA MAI NOUĂ EXPERIENŢĂ WINDOWS PHONE
Lumia 535 îţi este oferit cu cea mai nouă versiune a sistemului de operare Windows Phone. Mulţumită actualizărilor regulate, vei avea în permanenţă cel mai nou software disponibil. Înveţi sau lucrezi? Cu Microsoft Office şi posibilitatea de accesare rapidă a fişierelor prin OneDrive, vizualizarea şi editarea documentelor devin extrem de simple. În plus, beneficiezi de 15 GB de spaţiu de stocare pe OneDrive – poţi utiliza fotografii şi le poţi împărtăşi cu prietenii prin intermediul unui folder privat.

O EXPERIENŢĂ ÎMBUNĂTĂŢITĂ PENTRU PASIONAŢII DE SELFIE-URI
Lasă imaginea să vorbească de la sine. Realizează selfie-uri uimitoare, având toţi prietenii alături, cu ajutorul camerei frontale de 5 MP, cu obiectiv panoramic. Populara aplicaţie Lumia Selfie te va ajuta să accesezi rapid camera frontală, să îmbunătăţeşti selfie-urile cu ajutorul filtrelor şi să împărtăşeşti imaginile cu prietenii prin OneDrive, Instagram, Twitter şi multe altele.

APELARE VIDEO CU SKYPE
Apelarea prin Skype arată perfect pe Lumia 535. Vrei să transformi un apel telefonic obişnuit într-unul de înaltă calitate? Nicio problemă. Este suficient să apeşi butonul pentru apel video Skype. Cu ajutorul obiectivului panoramic, apelurile video prin Skype vor conţine mai multe detalii din peisajul înconjurător, iar în imagine vor încăpea mai mulţi prieteni în acelaşi timp.

TOATE APLICAŢIILE CARE ÎŢI PLAC ŞI DE CARE AI NEVOIE
Ai nevoie de aplicaţii? Suntem alături de tine. Îţi prezentăm Windows Phone Store – biblioteca ta de aplicaţii, cu sute de mii de titluri. De la titluri ultra-cunoscute, cum ar fi Instagram sau WhatsApp, până la jocuri populare precum Subway Surfers, vei beneficia de tot ce îţi trebuie pentru a nu te plictisi niciodată de telefonul tău Lumia 535. Poţi vedea cum prind viaţă aplicaţiile tale preferate, cu ajutorul pictogramelor live din ecranul de start personalizat.

SUPERB. ATÂT LA INTERIOR, CÂT ŞI LA EXTERIOR.
Dotat cu nenumărate caracteristici premium, telefonul Lumia 535 îţi oferă un design vesel şi colorat, lizibilitate ridicată în lumină solară, un ecran generos, de 5″ şi un procesor cu 4 nuclee, pentru o experienţă de utilizare de excepţie. Şi, dacă cei 8 GB incluşi şi cei 15 GB de spaţiu de stocare gratuit pe OneDrive nu îţi sunt suficienţi, poţi adăuga până la 128 GB de spaţiu suplimentar, printr-un card micro SD.

BUNĂ. EU SUNT CORTANA.
Ea este Cortana, cea mai admirată asistentă personală. Ştie să îţi anunţe scorurile meciurilor, să îţi amintească să îi cumperi mamei tale un cadou de ziua ei, să îţi recomande cea mai bună reţetă pentru petrecere… Face faţă la orice. Şi, desigur, tu vei controla lucrurile pe care le cunoaşte Cortana despre tine.

Continue reading

Telefon Mobil Nokia Lumia 635 4G Orange

imagine 0 Telefon Mobil Nokia Lumia 635 4G Orange nk635org.ss
635 Lumia Single SIM (Windows 8.1. Phone) – 4G Orange

DE CATE ZILE INSORITE AI AVUT PARTE IN VACANTA TA?

Stii cati pasi faci pe zi, pe luna sau pe an? Descarca aplicatia Life Tracker si contorizeaza-ti activitatea zilnica. Pentru ca ruleaza in fundal, nu afecteaza durata bateriei tale. Depaseste-ti limitele si castiga insigne pentru realizarile tale. Impartaseste realizarile tale cu prietenii tai sub forma unor infografice.

 

CELE MAI NOI CARACTERISTICI WINDOWS PHONE INCLUSE

Îţi prezentăm cea mai bună experienţă Windows Phone de până acum. Scrie cu Word Flow, cea mai rapidă tastatură disponibilă. Urmăreşte-ţi chat-urile, actualizările sociale şi setările, printr-o simplă atingere a ecranului în Action Center. Personalizează-ţi ecranul de start, adăugând o fotografie de fundal şi vei vedea cum prind viaţă pictogramele live – mai captivant ca niciodată.

TOATE APLICAŢIILE DE CARE AI NEVOIE

Noul Lumia 635 are numeroase aplicaţii preinstalate, care te vor ajuta să te obişnuieşti cu telefonul, şi mii de alte aplicaţii disponibile în magazinul Windows Phone. Cu o capacitate de stocare expandabilă până la 128 GB, vei avea la dispoziţie spaţiu suficient pentru a-ţi păstra aplicaţiile, fotografiile şi melodiile preferate. Tastatura Word Flow te va ajuta să scrii mai repede şi mai uşor ca niciodată, în aplicaţii precum WhatsApp, Line and WeChat. Glisează degetul în timp ce scrii mesajele, beneficiind de cea mai inovatoare experienţă de tastare de până acum.

 

ÎMPĂRTĂŞEŞTE, STOCHEAZĂ, EDITEAZĂ ŞI MULTE ALTELE
Cu OneDrive, poţi stoca şi accesa toate fotografiile, videoclipurile şi fişierele, oriunde ai fi. Sincronizarea este cât se poate de simplă – indiferent dacă o faci de pe smartphone, Xbox, tabletă sau computer. Primii 7 GB de spaţiu de stocare sunt gratuiţi, aşa că ai suficient spaţiu la dispoziţie în cloud pentru a începe. Şi accesarea şi editarea documentelor de pe dispozitivul mobil sunt cât se poate de simple, Microsoft Office fiind preinstalat pe Nokia Lumia 635.

DE AICI PÂNĂ ORIUNDE
Având HERE Maps preinstalat, noul Lumia 635 te va ajuta să nu te mai pierzi vreodată, oriunde te-ai afla în lume. Eşti adeptul transportului public? HERE Transit îţi oferă orarul precis al mijloacelor de transport, precum şi distanţele de mers pe jos. Alternativ, poţi utiliza HERE Drive pentru a beneficia de instrucţiuni vocale, pas cu pas. Cu ajutorul hărţilor offline, poţi găsi drumul corect chiar şi atunci când te afli în roaming sau nu ai semnal.

 

COLOREAZĂ-ŢI TELEFONUL

Lumia 635 este oferit cu o carcasă inter-schimbabilă lucioasă, în culori vibrante. Carcasele inter-schimbabile sunt disponibile în culori intense, potrivite oricărei toalete sau dispoziţii. Pentru o experienţă şi mai personalizată, poţi schimba culoarea pictogramelor live din ecranul tău principal. Ecranul cu rezoluţie mare va afişa culorile în condiţii perfecte.

 

Continue reading