Telefon Mobil Samsung E1200 White.

imagine Telefon Mobil Samsung E1200 White. e1200 white_resigilatAcest produs este resigilat
E1200 White

Keystone 2 de la Samsung, un telefon uÅŸor de folosit pentru dvs. dacă sunteÅ£i în căutarea libertăţii apelurilor ÅŸi a unei experienÅ£e mobile simple, fără complicaÅ£ii. Acest telefon cu un design fiabil în formă de bară rezistentă, cu o margine elegantă într-o culoare contrastantă este totodată subÅ£ire ÅŸi compact pentru o bună portabilitate în toate situaÅ£iile. Tastatura superioară rezistentă la praf ÅŸi tasta comodă de navigare cu 5 direcÅ£ii sunt extrem de prietenoase cu utilizatorul, ca ÅŸi ecranul TFT color de dimensiuni confortabile. Este perfect dacă doriÅ£i o experienţă mobilă simplă, fără complicaÅ£ii.

Design simplu ÅŸi compact

Forma este adaptată funcÅ£ionalităţii cu un design simplu, modern ÅŸi fără complicaÅ£ii. Forma de bară, simplă ÅŸi fără elemente inutile, având o margine într-o culoare contrastantă care atrage privirea adaugă o notă de eleganţă. SuprafaÅ£a unică de pe spatele aparatului, cu striaÅ£ii curbate, ajută la o prindere în mână mai confortabilă. Dimensiunile subÅ£iri ÅŸi compacte îl fac uÅŸor de Å£inut ÅŸi de transportat, oferind o prindere în mână plăcută ÅŸi confortabilă.

Confortabil ÅŸi uÅŸor de utilizat

Noua tastatură din cauciuc cu protecÅ£ie împotriva prafului, destinată unei utilizări superioare, oferă o suprafaţă rezistentă la praf care menÅ£ine aparatul curat, arătând ca nou. Tasta superioară de navigare în 5 direcÅ£ii centralizează cele mai populare funcÅ£ii ale telefonului într-un loc comod, uÅŸor de controlat ÅŸi de utilizat. Vă veÅ£i bucura de uÅŸurinÅ£a cu care puteÅ£i accesa funcÅ£iile importante, inclusiv istoricul apelurilor ÅŸi contactele din telefon – este suficient să apăsaÅ£i pe un buton ÅŸi aÅ£i ajuns.


Vizualizare confortabilă

DelectaÅ£i-vă cu un ecran mare ÅŸi imagini la dimensiuni complete, în culori vii; ce deosebire faţă de afiÅŸajul mohorât alb-negru oferit de celelalte telefoane din gamele de bază. Nu mai trebuie să renunÅ£aÅ£i la experienÅ£a dvs. vizuală, când vă puteÅ£i bucura de un afiÅŸaj de dimensiuni generoase care oferă o lizibilitate mai bună ÅŸi culori integrale, mai clare ÅŸi mai vii. InterfaÅ£a îmbunătăţită cu aspect superior oferă uÅŸurinţă pentru navigare ÅŸi permite mutarea cursivă dintr-un ecran în celălalt. Vă puteÅ£i bucura de un plus de energie datorită bateriei mai puternice care oferă o perioadă mai lungă pentru convorbiri ÅŸi o utilizare mai îndelungată între reîncărcări.

Sonerii MP3

Telefonul este prevăzut cu sonerii MP3 care oferă tonuri plăcute, cu sunet plin, care să vă alerteze în legătură cu apelurile ÅŸi mesajele în curs.

Continue reading

Telefon Mobil HTC Desire 500 White-Blue.

imagine Telefon Mobil HTC Desire 500 White-Blue. desire 500 white-blue_resigilatAcest produs este resigilat

Nu pierde nimic cu un ecran principal mereu activ, care se actualizează automat, o cameră foto sensibilă cu timp de expunere mic şi suporturi dual SIM pentru mobilitate suplimentară. Acţionat de un procesor quad-core pentru viteze mari de navigare.

Fluxuri de date într-o clipă

HTC BlinkFeed™
Rămâi la curent cu tot ce se întâmplă, de la ÅŸtiri de ultimă oră, sport, articole de pe reÅ£ele sociale ÅŸi multe altele. HTC BlinkFeed™ actualizează conÅ£inuturi recente de la peste 1.400 de parteneri care furnizează peste 10.000 de fluxuri de informaÅ£ii pe zi. Personalizează-Å£i telefonul cu HTC BlinkFeed™ ÅŸi rămâi conectat într-o clipă.

Modul de fotografiere în rafală surprinde toate detaliile

Cameră foto cu declanşare rapidă
Captezi mai multe imagini ÅŸi pierzi mai puÅ£ine momente cu camera foto cu mod de fotografiere în rafală. Setarea VideoPic îÅ£i permite să obÅ£ii atât videoclipuri, cât ÅŸi imagini, în acelaÅŸi timp. HTC ImageChip oferă fotografii excelente chiar ÅŸi în condiÅ£ii de miÅŸcare ÅŸi de iluminare slabă.

Amintiri emoţionante

Evidenţieri video automate
Selectează în mod automat momentele principale ale unui eveniment ÅŸi creează un spectacol de 30 de secunde, fără a fi necesar un software suplimentar sau abilităţi de editare. Alege tema muzicală ÅŸi seria de imagini dorită. Apoi, lansează filmul vieÅ£ii tale astfel încât toÅ£i să se bucure de el, cu funcÅ£ia de distribuire uÅŸoară.

Viteză uimitoare de funcţionare

Procesor quad-core
Bucură-te de viteze uimitoare pentru navigare rapidă, afiÅŸaje vizuale ÅŸi grafică pentru jocuri realiste ÅŸi performanţă multi-tasking excelentă pentru a rămâne cu un pas înainte.

Continue reading

Telefon Mobil LG G Flex 4G Titan Silver.

imagine Telefon Mobil LG G Flex 4G Titan Silver. lg g flex_resigilatAcest produs este resigilat

Ecranul curbat inovator al LG G Flex urmăreÅŸte curbura ochilor oferind astfel unghiuri optime de vizualizare pentru o experienţă captivantă, panoramică. În plus, ecranul Real RGB HD afiÅŸează imagini clare, în culori vii, naturale, cât mai apropiate de cele din viaÅ£a reală.

DESIGN ERGONOMIC CURBAT

Å¢inut în poziÅ£ie verticală, LG G Flex urmăreÅŸte linia curbată a feÅ£ei, îmbunătăţind calitatea vocală prin reducerea distanÅ£ei dintre microfon ÅŸi gură. Å¢inut în poziÅ£ie orizontală îÅ£i oferă platforma ideală pentru vizualizarea filmelor sau pentru jucarea celor mai interesante jocuri.

TASTE INTUITIVE

Taste pozitionate inteligent exact sub degetul arătator pentru un control intuitiv al tastelor de volum şi ale diverselor aplicaţii.

PELICULA PROTECTIE

Pelicula de protecÅ£ie de pe spatele telefonului LG G Flex îl protejează împotriva zgârieturilor care pot apărea în urma utilizării zilnice. Astfel telefonul îÅŸi păstrează un aspect impecabil, mereu nou.


ECRAN REAL RGB POLED

Reproduce culorile naturii la fel de clare ÅŸi strălucitoare cum sunt în realitate.

PRIMA BATERIE CURBATÄ‚ DIN LUME

LG a creat prima baterie curbată din lume pentru a întregi designul curbat al lui LG G Flex ÅŸi profilul său foarte subÅ£ire. Cu o capacitate de 3,500 mAh, aceasta are o durată de viaţă lungă pentru a susÅ£ine toate activităţile zilnice ale utilizatorului.

CAMERÄ‚ DE 13MP

Camera de 13 MP surprinde momentele cheie din viaţă cu imagini de noapte luminoase ÅŸi imagini în miÅŸcare mai precise. Aceste amintiri prind viaţă pe ecranul generos.

ECRAN DE BLOCARE INTELIGENT

InterfaÅ£a utilizatorului realizează echilibrul perfect între artă ÅŸi funcÅ£ionalitate. Beneficiezi astfel de o experienţă premium de utilizare a dispozitivului datorită ecranelor ce se schimbă la 180° ÅŸi a efectelor fluide de deblocare cu sunete contextuale.

FEREASTRÄ‚ DUALÄ‚

Fereastra duală împarte ecranul în două părÅ£i pentru o mai bună utilizare a funcÅ£iei multitasking. Ecranul generos permite o vizualizare bună a ambelor aplicaÅ£ii.

QUICKTHEATER

FuncÅ£ia QuickTheater îÅ£i oferă acces direct la o lume a divertismentului. Este suficient să poziÅ£ionezi orizontal smartphonul LG G Flex ÅŸi să foloseÅŸti două degete pentru a deschide ecranul, pentru a accesa fotografiile, imaginile video sau YouTube.

ANSWER ME

PoÅ£i răspunde la telefon prin simpla miÅŸcare de ridicare a telefonului ÅŸi aducere a lui spre ureche. Tonul de apel îÅŸi reduce volumul automat atunci când ridici telefonul.

KNOKON

Un simplu gest este suficient. Apasă de două ori pe ecranul G2 pentru a-l activa, fără a fi nevoit să apeşi tasta de pornire sau să ridici telefonul. Ecranul se va activa sau dezactiva automat.

SLIDE ASIDE

Navighează printre oricare trei aplicaÅ£ii diferite prin simpla tragere a ecranelor spre stânga sau spre dreapta cu ajutorul a trei degete. Ecranul mare îÅ£i permite jonglarea cu mai multe aplicaÅ£ii simultan.
 

Continue reading

Telefon Mobil Allview A4 Duo Dual Sim Black.

imagine Telefon Mobil Allview A4 Duo Dual Sim Black. a4 duo_resigilatAcest produs este resigilat
A4 DUO – Incredibil de accesibil

Internet, social media, jocuri captivante, aplicatii inedite, muzica si videoclipuri la calitate optima, conexiune 3G HSPA+, autonomie a bateriei de pana la 500 de minute in convorbire- toate acestea la un pret accesibil.
Descopera A4 Duo, un smartphone echipat pentru distractie!

Urmareste videoclipuri pe display-ul de 3,5 inch

Diagonala de 3,5" iti pune la dispozitie o suprafata potrivita pentru a vizualiza fotografiile si videoclipurile tale preferate 

Experimenteaza Android 4.2 Jelly Bean

A4 Duo ruleaza sistemul de operare Android 4.2.2 Jelly Bean. Astfel, te vei bucura de o experienta fluida si mai rapida, timpi scazuti de reactie si o tranzitie rapida intre ecrane.

Bucura-te de functia Dual Sim

Datorita functiei Dual SIM, poti efectua apeluri in retele diferite la cele mai mici costuri, fara sa fii nevoit sa utilizezi doua telefoane diferite. 

Fii mereu conectat!

Cu conexiunea 3G HSPA+, ai internet oriunde te-ai afla. Fii la curent cu cele mai noi stiri, navigheaza pe paginile tale preferate si comunică cu prienenii. 

Fii aproape de cei dragi

Cu Allview A4 Duo esti la un click distanta de toti prietenii tai, prin intermediul aplicatiilor de social media. Stai la povesti cu ei pe Yahoo Messenger sau pe Skype, da-le like-uri si comment-uri pe Facebook, impartaseste-le noutati prin Twitter. In plus, iti poti transforma telefonul intr-un hotspot portabil prin functia de thetering. 


Transfera date cu usurinta

Vrei sa dai la schimb melodii sau fotografii de pe telefonul tau? Nimic mai simplu! Prin Bluetooth 4.0 sau WiFi direct poti transfera si primi cu usurinta date de la prietenii tai. 

Distreaza-te cu jocurile preferate

Intra in lumea fascinanta a jocurilor! Traieste cele mai periculoase aventuri, lupta-te cu personaje de poveste si simte adrenalina curselor de masini! Alege-ti jocul preferat din magazinul de aplicatii preinstalat si intra in actiune! 

Continue reading

Telefon Mobil Nokia Lumia 520 Yellow.

imagine Telefon Mobil Nokia Lumia 520 Yellow. 69714_resigilat

Acest produs este resigilat

Obiectiv digital special
 

Nokia Lumia 520 este dotat cu un obiectiv digital, special dezvoltat pentru Nokia, iar fotografiile realizate cu el îÅ£i vor atrage admiraÅ£ia prietenilor. Adaugă miÅŸcare imaginilor tale cu Cinemagraph. Realizează mai multe fotografii cu un singur clic, utilizând funcÅ£ia Smart Shoot, astfel încât să le poÅ£i edita fără efort pentru a obÅ£ine imaginea perfectă.


Ecran super-sensibil
 

Ecranul tactil de 4" al smartphone-ului Nokia Lumia 520 este atât de sensibil, încât îl poÅ£i utiliza chiar ÅŸi cu mănuÅŸi sau unghii lungi. Astfel, introducerea textului, chat-ul ÅŸi navigarea pe Internet devin mai simple ca niciodată.
 

Nokia Mix Radio
 

Nokia Mix Radio îÅ£i umple fiecare moment al zilei cu muzică – gratuit. PoÅ£i alege din peste 150 de mixaje sau îÅ£i poÅ£i genera propriile liste de redare. Descarcă-Å£i mixajele preferate ÅŸi ascultă-le atunci când nu eÅŸti conectat. ÎmpărtăşeÅŸte-le cu prietenii prin reÅ£elele sociale, e-mail sau SMS.

Windows Phone 8

Fii întotdeauna la curent cu ultimele noutăţi cu ajutorul pictogramelor live din ecranul de start, care se actualizează în timp real. Beneficiază de 7 GB de spaÅ£iu de stocare pe Microsoft SkyDrive, pentru a-Å£i putea sincroniza telefonul ÅŸi computerul. AplicaÅ£iile preinstalate Outlook, Word, Excel ÅŸi PowerPoint îÅ£i vor permite să lucrezi comod, oriunde ai fi.
 

Continue reading